3.1.2017

Kiitos ja näkemiin!Aika kuluu hurjaa vauhtia ja en ole saanut rustattua yli vuoteen yhden ainutta postausta. Toisinaan on tehnyt mieli tulla päivittämään tänne uusia kivoja kirppislöytöjä, mutten ole vain saanut aikaiseksi väsätä postausta. Tuntuu, etten oikein enää edes osaa kirjoittaa mitään näin pitkän tauon jälkeen. Ensin meinasin vain poistaa koko blogin kaikessa hiljaisuudessa, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että pitäähän sitä heipat tulla huikkaamaan lukijoille..

Halusin kuitenkin kiittää kaikkia teitä, jotka olette täällä käyneet vielä kurkkimassa ja lukemassa vanhoja tekstejäni. Ja kiitos kaikille, jotka ovat tänne jättäneet ihania kommentteja.

Tarkoitukseni oli tulla jättämään hyvästit koko blogille, mutta tätä kirjoittaessa iski kummallinen haikeus päälle. Tekisi mieli elvyttää blogini uudelleen, mutta mutta.. Äh, en kuitenkaan usko, että löydän tämän arjen keskeltä nyt aikaa enää tälle blogille, joten näillä näkymin tämä tulee olemaan viimeinen postaukseni tänne. Tarkoituksena olisi kuitenkin siirtyä Instagramiin jakamaan kuvia kirppislöydöistäni jossain vaiheessa.

Kiitos ja näkemiin! Ja oikein hyvää uuttavuotta teille kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos, että kävit kirjoittamassa tämän postauksen! Olisi ihanaa, jos blogisi jatkaisi vielä elämää, mutta ymmärrän tietysti, että kaikkeen ei ole aikaa. Törmätään ainakin Instagramissa! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En hylkää aivan täysin ajatusta siitä, että blogi vielä joskus jatkuisi :) Mutta liityin juuri Instagramiin, joten törmäillään siellä!

   Poista
 2. Voi harmi, että lopetat! Vaikka ymmärrän kyllä hyvin, että aika ei vain riitä kaikkeen.
  Millä nimellä sut löytää instasta? :)
  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri liityin Instagramiin ja löydyn sieltä nimellä nostalgiannalka. Instaa olisi tarkoitus päivittää vähän ahkerammin, vaikka nyt siellä ei vielä olekaan kuin yksi kuva :)

   Poista
 3. Eikä! Just löysin tämän sinun blogisi! Älä vaan poista, että ehdin lukea kaikki postauksesi ensin läpi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi, että löysit vasta nyt tänne, kun jo lopettelin koko homman. Mutta ei hätää, ei ole tarkoitus ainakaan vielä tätä blogia poistaa :)

   Poista